Wijnhandel Nijsink
HomeWijnwinkelWijn receptenAanbiedingenNieuwe wijnenOlijfolie
Winkelmandje: € 0,00

Bestelling afronden
 
Kies uw wijn
Type Wijn

Prijsrange

Land

Streek

Druivensoorten

Wijn spijscombinatie

Merk


Opnieuw zoeken
Nieuwsbrief voordeel!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Klantenservice
klantenservice
 
Olijfolie

Valderrama Olijfolie

Wijnhandel Nijsink is bijzonder trots op de samenwerking met Valderrama olijfolie. Een prachtige aanvulling op ons uitgebreide online aanbod wijnen. Wij bieden u met veel plezier deze top olijfolie aan in onze webshop. Bovendien inspireren wij u graag via recepten en met korte filmpjes over de beste toepassing van de Valderrama olijfolie! Laat u online inspireren of neem meteen de proef op de som. In onze webshop vindt u tal nieuwe wijnen en aanbiedingen. De Valderrama olijfolie is direct uit onze voorraad leverbaar. De bezorgkosten bedragen 4,95.

 

De beste olijfolie

Topchef Mario Ridder (restaurant De Zwethheul** Schipluiden) werkt al jaren met Valderrama olijfolie Wijnhandel Nijsink Mario Ridder restaurant ZwethheulValderrama olijfolie: “De verwerking in mijn gerechten scoort waanzinnig én de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Van de ‘pluk’ tot in de ‘fles’ duurt minder dan een uur en dat proef je wel degelijk. Mooie, verse aroma’s en zuivere smaken maken de Valderrama olijfolie tot de beste olijfolie!”

 

Jonnie Boer kiest Valderrama olijfolie ‘eek en eulie’

Jonnie en Thérèse Boer brengen de Valderrama Arbequina onder hun private label 'Eek en Eulie’. Alle variëteiten van Valderrama én de olijfolieproducten ‘Eek en Eulie’van Jonnie Boer kunt u online bij Wijnhandel Nijsink bestellen.

Meer weten over Valderrama olijfolie of onze wijnen? Neem gerust contact met ons op.





Klik op onderstaande iconen om een selectie te maken.


Valderrama olijfolie Arbequina 250 ml
Valderrama olijfolie Arbequina 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef; Ideaal voor alle salades, risotto's, sauzen en dressings, het glaceren van groente, uniek over verse vruchten, b.v. gele meloen, ananas, banaan, aardbeien en om witbrood in te dopen. Fruitig karakter met tonen van groene appeltjes, banaan, mango en net gemaaid gras. gemaaid gras. Valderrama olijfolie Arbequina in een fles van 250 ml.

€ 7,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Arbequina 500 ml
Valderrama olijfolie Arbequina 500 ml

€ 11,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Arbequina 1000 ml
Valderrama olijfolie Arbequina 1000 ml

€ 15,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 250 ml
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef; Deze olijfolie kent zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en een vleug tomaat. Hojiblanca kan hoge temperaturen verdragen en leent zich daarom bijzonder goed voor bakken, braden, roerbak groenten, tonijn,tomaatgerechten, gemixte salades en heerlijk om donker en zuurdesem brood in te dopen. Valderrama Olijfolie Hojiblanca in een fles van 250 ml.

€ 6,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 500 ml
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 500 ml

€ 10,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 1000 ml
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 1000 ml

€ 14,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Picudo 250 ml
Valderrama olijfolie Picudo 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef Ideaal voor het bereiden van alle mayonaises en witvis, langoustines en in vissoepen, het afmaken van puree en pasta’s. Meng 50% geklaarde boter met 50% Picudo (handwarm) voor een fantastische botersaus over Hollandse asperges of coquilles. Bij uitstek geschikt om vis- en groenten sauzen te binden (monteren). Valderrama olijfolie Picudo in een fles van 250 ml.

€ 6,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Picudo 500 ml
Valderrama olijfolie Picudo 500 ml

€ 8,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Picudo 1000 ml
Valderrama olijfolie Picudo 1000 ml

€ 14,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Ocal 500ml
Valderrama olijfolie Ocal 500ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef De zachtste en meest neutrale van de vijf varieteiten, bijna drinkbaar. Ideaal bij de bereiding van desserts, zoals sabayons en alle soorten ijs. Zéér geschikt voor het glaceren van groenten, het afmaken van puree, over de carpaccio en het binden (monteren) van sausen in plaats van "koude boter". Patissiers zijn verrukt over Ocal omdat deze varieteit een krachtige natuurlijke smaakversterking kenmerkt zonder dat men olijfolie terug proeft. Valderrama olijfolie Ocal in een fles van 500 ml.

€ 18,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Cornicabra 250 ml
Valderrama olijfolie Cornicabra 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef Groen gras, grapefruit, citroen en een pepertje, uitermate geschikt voor bakken en braden van alle wildgerechten en alle soorten gevogelte. Valderrama olijfolie Cornicabra in een fles van 250 ml.

€ 6,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Cornicabra 500 ml
Valderrama olijfolie Cornicabra 500 ml

€ 10,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Cornicabra 1000 ml
Valderrama olijfolie Cornicabra 1000 ml

€ 14,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Grand Cru reeds 7 jaar de keuze van top chefs
Valderrama Olijfolie Grand Cru reeds 7 jaar de keuze van top chefs
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef Valderrama ontwikkelde op veler verzoek een unieke "blend" met vier van haar varieteiten: Arbequina , Hojiblanca , Picudo en Ocal. De blend bestaat uit de opbrengst van de eerste vijf oogstdagen, samengesteld door een team van Spaanse Michelin Chefs, bij uitstek geschikt voor salades, sauzen en dressings – alleen zeezout toevoegen!. Valderrama olijfolie Grand Cru in een fles van 750 ml.

€ 28,45 per stuk
Aantal:
Cadeaudoos met 4 varieteiten
Cadeaudoos met 4 varieteiten
De schitterende cadeaudoos met de vier varieteiten in flesjes van 250 ml. Deze geschenkdozen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, om de verschillende varieteiten te proeven kortom een mooi cadeau. 

€ 29,95 per stuk
Aantal:
Librije Eek & Eulie Arbequina 500ml
Librije Eek & Eulie Arbequina 500ml
Botteling speciaal voor De Librije. Ideaal voor alle salades, risotto's, sauzen en dressings, het glaceren van groente, uniek over verse vruchten, b.v. gele meloen, ananas, banaan, aardbeien en om witbrood in te dopen. Fruitig karakter met tonen van groene appeltjes, banaan, mango en net gemaaid gras. Librije Eek & Eulie, Valderrama olijfolie Arbequina in een fles van 500 ml.

€ 14,95 per stuk
Aantal:
Librije Eek & Eulie Arbequina 750ml
Librije Eek & Eulie Arbequina 750ml

€ 26,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Arbequina 250 ml
Valderrama olijfolie Arbequina 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef; Ideaal voor alle salades, risotto's, sauzen en dressings, het glaceren van groente, uniek over verse vruchten, b.v. gele meloen, ananas, banaan, aardbeien en om witbrood in te dopen. Fruitig karakter met tonen van groene appeltjes, banaan, mango en net gemaaid gras. gemaaid gras. Valderrama olijfolie Arbequina in een fles van 250 ml.

€ 7,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Arbequina 500 ml
Valderrama olijfolie Arbequina 500 ml

€ 11,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Arbequina 1000 ml
Valderrama olijfolie Arbequina 1000 ml

€ 15,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 250 ml
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef; Deze olijfolie kent zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en een vleug tomaat. Hojiblanca kan hoge temperaturen verdragen en leent zich daarom bijzonder goed voor bakken, braden, roerbak groenten, tonijn,tomaatgerechten, gemixte salades en heerlijk om donker en zuurdesem brood in te dopen. Valderrama Olijfolie Hojiblanca in een fles van 250 ml.

€ 6,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 500 ml
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 500 ml

€ 10,95 per stuk
Aantal:
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 1000 ml
Valderrama Olijfolie Hojiblanca 1000 ml

€ 14,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Picudo 250 ml
Valderrama olijfolie Picudo 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef Ideaal voor het bereiden van alle mayonaises en witvis, langoustines en in vissoepen, het afmaken van puree en pasta’s. Meng 50% geklaarde boter met 50% Picudo (handwarm) voor een fantastische botersaus over Hollandse asperges of coquilles. Bij uitstek geschikt om vis- en groenten sauzen te binden (monteren). Valderrama olijfolie Picudo in een fles van 250 ml.

€ 6,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Picudo 500 ml
Valderrama olijfolie Picudo 500 ml

€ 8,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Picudo 1000 ml
Valderrama olijfolie Picudo 1000 ml

€ 14,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Ocal 500ml
Valderrama olijfolie Ocal 500ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef De zachtste en meest neutrale van de vijf varieteiten, bijna drinkbaar. Ideaal bij de bereiding van desserts, zoals sabayons en alle soorten ijs. Zéér geschikt voor het glaceren van groenten, het afmaken van puree, over de carpaccio en het binden (monteren) van sausen in plaats van "koude boter". Patissiers zijn verrukt over Ocal omdat deze varieteit een krachtige natuurlijke smaakversterking kenmerkt zonder dat men olijfolie terug proeft. Valderrama olijfolie Ocal in een fles van 500 ml.

€ 18,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Cornicabra 250 ml
Valderrama olijfolie Cornicabra 250 ml
Bereidingsadvies van Cees Helder, de eerste Nederlandse 3 Michelin sterren Chef Groen gras, grapefruit, citroen en een pepertje, uitermate geschikt voor bakken en braden van alle wildgerechten en alle soorten gevogelte. Valderrama olijfolie Cornicabra in een fles van 250 ml.

€ 6,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Cornicabra 500 ml
Valderrama olijfolie Cornicabra 500 ml

€ 10,95 per stuk
Aantal:
Valderrama olijfolie Cornicabra 1000 ml
Valderrama olijfolie Cornicabra 1000 ml

€ 14,95 per stuk
Aantal:

De beste olijfolie: Valderrama

 

Valderrama is de beste olijfolie, aldus vele topchefs. De smaak is zacht en weinig dominant. Daardoor ondersteunt en begeleidt Valderrama olijfolie een gerecht.

Er zijn vijf soorten Valderrama olijfolie (zie de afbeeldingen hierboven):

Arbequina
Uitgesproken fruitig met zoete smaken van net gemaaid gras, groene appeltjes, groene banaan en mango. Zeer geschikt voor dressings en salade.
Hojiblanca
Smaken van jong groen hout, liguster, limoen, tomaat en rucola sla.
Picudo
Zachte smaak van olijf, een ‘botertje’, een ‘nootje’ en een ‘bittertje’. Perfecte begeleiding van witvis, vissauzen en pasta)
Ocal
De meest neutrale variant, bijna drinkbaar.
Cornicabra
Met een uitgesproken smaak van groen gras, grapefruit en citroen.

 

Valderrama olijfolie voor de juiste smaakbalans

Iedere variant Valderrama olijfolie heeft zijn typische smaakkenmerken. Daardoor kan in elk gerecht de juiste smaakbalans worden gemaakt. Van de topvariëteiten van Valderrama is een unieke olijfolie 'blend' gemaakt. Deze noemen we net als bij wijn 'Grand Cru'. Deze blend is de opbrengst van de eerste vier werkdagen uit de oogsttijd en wordt geproduceerd onder 18˚ Celsius. De Grand Cru wordt jaarlijks samengesteld door een team van Spaanse Michelin chefs. Veel topchefs, ook in de restaurants met Michelinsterren gebruiken Valderrama olijfolie in hun gerechten. En dat is bijzonder, omdat er maar liefst 800 soorten olijfolie in Nederland zijn. Op onze receptenpagina ziet u hoe topchefs Cees Helder, Thomas Buhner, Robert Kranenborg en nog ruim 56 collega’s ieder 3 gerechten met de Valderrama olijfolie bereiden. De olijfolie wordt niet voor niets omschreven als ‘de smaak van vloeibaar goud’. Kortom, Valderrama olijfolie is – ook bij topchefs - de beste keus!

 
zoeken

Ideeën & tips
  • Grand Cru wijnen met karakter
  • Olijfolie
  • wijn van de maand
   
WIJNHANDEL NIJSINK
Over ons
Klantenservice
Algemene voorwaarden
Contact
SERVICE
Levertijden
Veel gestelde vragen
Disclaimer
BETAALGEMAK
Veilig betalen

VOLG ONS